Spider/Bat-LED ' en lysekrone Til undersøgelse, værelse, Soveværelse, børneværelse rød/gul moderne led Lysekrone strygejern glansmetalpræparater

kr595.74

Ny vare

På lager

Base Type Kile
Funktioner loftlampe
Er Pærer I Prisen Ja
Skygge Type Shadeless
Mærke Omicron
Er Dæmpbar Ja
Lys Kilde LED Pærer
Skygge Retning Ned
Garanti 2 År
Krop Materiale Jern
Installation Type Semiflush Montere
Finish Jern
Skifte Type Fjernbetjening
Strømkilde AC
Stil Moderne
Spænding 110-240V
Model-Nummer LED-loftsbelysning
Certificering ROHS
Element Type Lysekronerne

Vare, Som Oplysninger: 1. Beskrivelse : Se nedenfor 2.Spænding: AC100-240V 3.Farven på den lampbody: rød og sort / gul og sort 4.Lys Farve: Udskifteligt / Varm hvid ingen fjernbetjening / Cool whtie ingen fjernbetjening Dæmpbar: kun "Fjernbetjening Dæmpning" punkt er dæmpbar Fjernbetjening: kun "Fjernbetjening Dæmpning" punkt er udstyret med en fjernbetjening 5.Materiale: Jern 6.Lyskilde: LED-Lys 7.Er pærer i prisen: Ja Opmærksom Kunder: 1. Om den værdi, hvis du har brug for os til at skrive en høj/lav værdi for brugerdefineret, kan du efterlade os en besked om, hvordan til at skrive værdien. 2. Hvis varen er nødt til at betale skat i det land, vi vil ikke være ansvarlig med det.Undskyld for besværligt. 3 Fjernbetjening Dæmpning punkt, der ikke kun lysstyrke dæmpes, men også farve tempreture justerbar!

varm hvid(3000-3500K) nature white(4000-4500K) kold hvid(6000-6500K) (2,4 g RF-controller -)

1, vi accepterer Alipay, Western Union, alle større kreditkort er administreret af sikker betaling processorer.

2, vil vi sende varerne inden for 1-3 hverdage efter betaling af ordren.

3, i de fleste tilfælde, at projektet vil nå ud til de fleste lande indenfor 8 til 15 arbejdsdage.Det kan tage mere end 20 arbejdsdage, for nogle fjerntliggende områder .

4, hvis du ikke modtager projektet inden for 30 dage, bedes du kontakte os, vil vi undersøge og løse levering

problemet.

1. 12 måneder garanti (ikke herunder skader og / eller tabte indtægter).Tilbehør garanti til 3 måneder.

2. Defekte varer skal rapporteres og tilbage inden for den oprindelige garantiperiode( hvis muligt).Du skal fortælle os, hvad der er galt med produktet og give os dit ordrenummer.Vi behøver ikke at reparere eller erstatte varer, som ikke er omfattet af garantien.

3. Hvis projektet er defekt i 1 måneder, vil Vi give nye tilbehør helt gratis.Eller give en tilbagebetaling(Men den skal køber returnere de defekte produkter til os og være ansvarlig for returfragten).

Check venligst varen straks efter modtagelsen af varerne.Hvis projektet er defekt i 1 måneder, vil Vi give nye tilbehør helt gratis.Eller give en tilbagebetaling, men den skal køber returnere de defekte produkter til os og være ansvarlig for returfragten.Vi vil refundere dig efter vi har modtaget dit afkast.

.

1. Hvis du er tilfreds med shopping oplevelse, giv os en god bedømmelse og 5 stjerner.

2. Hvis du ikke er tilfreds med din shopping oplevelse, skal du ikke haste til at forlade en neutral eller negativ feedback, bedes du kontakte os (Efterlad en besked til os), vil vi forsøge vores bedste for at løse ethvert problem for dig, indtil du er tilfreds!Mange tak!

spider mand 150, lysekroner i loftet plader, chandelie, moderne led loft lysekrone lys, moderne glans led, lysekrone krystal led, glass leaf lysekrone, lysekrone til børn på værelset, lysekrone til det land, , lys loftbelysning