Høj Kvalitet Caps Scrubs Hætte, Åndbar Justerbar Elastik størrelse Hat 24 timer levering

kr58.90

-37 %

kr93.54

Ny vare

På lager

Køn kvinder & mand
Mærke vkamoli
Stof Type Klædes
farve som billedet viser
Størrelse Justerbar størrelse,one size
Materiale Bomuld
Element Type Tilbehør
Oprindelse KN(Oprindelse)
Sæson Forår,Sommer,Efterår,Vinter

Materiale: bomuld

Størrelse: one size passer til de fleste

Package: opp taske

100% brand nye

Komfortable og stilfulde:

Hvis du er træt af at lede efter et egnet krat cap, bare at stoppe op og se på vores trykte krat fælles landbrugspolitik, som har alt hvad du har brug for, brugervenlighed, stil og komfort.Disse unisex krat caps er lavet af bomuld-materiale med en elastik og en tilpasning, bløde og komfortable at bære, vil ikke efterlade nogen mærker på din pande, holdbar og vaskbar for en lang-varig brug.

Nem justering:

Denne søde trykt krat kasket, der passer tæt til hovedet med en elasticized tilbage og smallere bånd, så du har mulighed for at afslutte i en stilfuld knude eller søde bue for en lun og behagelig pasform.

Bred anvendelse:

Med sin strømlinede design og sin evne til at holde en masse hår, vores unisex krat fælles landbrugspolitik giver total komfort, du har brug for, praktiske for dig at holde håret pænt-og væk fra ansigtet med stil.Velegnet til både mænd og kvinder.som kan hjælpe med at holde din garderobe frisk og opdateret, så godt.

cap surgical woman, pony krat cap, cap medic, print krat cap, hat krat, hat sygeplejerske, krat hat hætte, cap sygeplejerske, pige krat cap, surgic cap