Weifang Rebon Hollowbody organe farve el-guitar med Tremolo bro

kr1 774.95

Ny vare

På lager

Tilbage / Side Materiale Maple
Model-Nummer RE-HB
String Winder Semi-lukkede Knop
Velegnet til Unisex
Tone Position 22
Gribebræt Materiale ROSEWOOD
Bue Materiale Brasilien Træ
Mærke reebon
Krop Materiale Maple
Afhentning Passiv Lukkede Type

hollowbody elektrisk guitar

ahorn krop ,mahogni hals,rosewood gribebræt.

lækker lyd og hardware.

Beskrivelse:

Dette er en helt ny guitar.Lyden kvaliteten af denne guitar er helt fantastisk.Jeg mener, at dette instrument vil behage de fleste diskriminerende professionel spiller.Denne stil professonal guitar er compelely nyt og flot.

-Pakke:

Kommer med pap eller skum boks, nem at bære og sikkerhed nok til guitar.men pls første til at kontrollere,finder ingen skade til at logge på og få,i tilfælde af beskadigelse under forsendelse.

De tilfælde, som fremgår af disse billeder er ikke inkluderet med guitar.

Sager kan bestilles mod et ekstra gebyr.

-Forsendelse

Forsendelse af EMS eller E-EMS.vi er fri fragt guitar til næsten af Europa,USA,Canada,Australien, etc.Hvis din plads ikke i gratis fragt sted,skal du føle sig frit til at kontakte mig på noget tidspunkt at bekræfte fragt og den samlede pris.

-Kundetilfredshed

Det er vores højeste prioritet!Hvis du har nogen bekymringer vedrørende de punkter, før eller efter dit køb, er du velkommen til at kontakte os når som helst!

-Obs: har Vi ikke få mini bestiller,jo mere du har bestilt,jo mere rabat.

Betaling: Vi accepterer bankoverførsel(money gram,western union) og paypal.

Tak for din interesse.Vi vil gøre vores bedste for at tilfreds med vores hver kunde.Vi kan offord OEM og customsize service.Hvis der er noget jeg kan gøre for dig, er du velkommen til at kontakte mig.Velkommen til detail-og engroshandel.Tak skal du have.

floyd rose tremolo, Tremolo, guitar amp, elektriske guitarer, høj kvalitet til el-guitarer, bas electr, esp ltd, gretsch guitar, floyd rose, guitar tremolo