Køkken Storage Rack 4colors Afløb Kurv Udvides Nordiske Kreative Afløbsbakke Hylde Køkken Stativer Teleskopiske

kr44.77

-25 %

kr59.70

Ny vare

På lager

Klassificering Ikke-folding Rack
Oprindelse KN(Oprindelse)
Størrelse L
Gældende Plads KØKKEN
Plast Type PE
Materiale Plast
Mærke STOOG
Nej. af Tiers Single
Bruger Diverse
Installation Type Hook type
Funktion Øko-Venligt
Type Opbevaring Holdere & Reoler

Funktioner:

【EXTENSIBLE DESIGN】:Det kan opfylde forskellige behov, at tilpasse sig til forskellige vask størrelser, frit justere længden, og kan være en stor lagringskapacitet.Den minimale længde af vasken er 36CM, den maksimale udvidelse længde er 49CM.

【VENTILERET DRÆN】:Den hule design kan bruges til at dræne, og den nederste er udhulet for at forhindre ophobning af vand og gøre dræning mere praktisk.Skabe et sundt miljø, holde det tørt, drænhuller er jævnt fordelt, og det er sundere ikke at indsamle vand.

【HÅNDKLÆDE RACK】:De hængende stang er aftagelig,Intime hverdagens design kan gemme klude og håndklæder,kan holde stoffet er tørt, ventileret, rent og hygiejnisk.

【LET TIL OPBEVARING】:drypbakke for nem-at-butik rengøring redskaber, såsom opvask flydende,hand sanitizer, bold, børste osv.Det er behageligt at håndtere i en passende højde, og praktisk for den daglige rengøring.

【NEM INSTALLATION】:Humaniseret design, nem at fjerne og vaske op.Fremstillet af PP materiale,det er mere stabilt og ikke rystes.

Specifikation:

Farve: blå, hvid, pink, grå

Materiale: PP

Produkt størrelse: 37 * 10 * 7 cm

Pakning størrelse: 37.5 * 10.5 * 5.5 cm

Pakning form: kasse

Packing liste:

1*Opbevaring hylde

differentieret skål rack, køkken blanding, oxo folding rack skål, kurv vask, magasin rack skål, rack, foldbare silikone skål rack, køkken hylde, badekar vask, ikea folding rack skål