Technic Dele 99773 Liftarm Trekant Tynd Type II Mursten byggesten Tilbehør DIY maskindele Kompatibel med Legoed-toy

kr30.46

-23 %

kr40.04

Ny vare

På lager

Plast Type ABS
Materiale Plast
Aldersgruppe > 6 år gammel
Mærke jile

Hovedparten korn-serien

Oprindelse: guangdong, Kina

Produkt emballage: plastposer

Materiale: giftfri og lugtfri ABS plast

Egnet alder: 5 ~65 år gammel

Produkt vedligeholdelse: kan rengøres og desinficeres

Særlig opmærksomhed

1. Børn, der er påkrævet for at bruge produktet i henhold hjem tilsyn.

2. Må ikke sluge små byggesten partikler.

3. Hvis legetøjet er beskadiget, bedes du genbruge det;

4. Undgå at blokere eksponering og fugt.

Vigtigt: Produktet farve og billede, så vidt muligt, ikke udelukker ændring af farve .

Noter til købere

1. Alle varer der sælges er strengt kontrolleret og pakket af butikken.Når køber underskriver for de varer, kan du være sikker på, at åbne kassen for inspektion, kontrollere mængden af varer og kontrollere, om varerne er i god stand.Hvis du har nogen spørgsmål, vi vil ikke være ansvarlig for det.

2. I den proces, hurtig levering, undertiden leveringen er udskudt på grund af nogle nødsituationer, såsom vejr-og vejforhold.Butikken lover at hjælpe køberen kontakte og koordinere rettidig og levere varerne til dig så hurtigt som muligt.Hvis der er utilfredshed følelse af, at Courier, kan klage til lokale hurtig virksomhed, håber, at køberen kan skelne ansvarlig person, tak.

3. Den samlede byggesten legetøj er manuel sortering og forsegling af poser, og nogle gange er der en manglende dele.Butikken kan gøre op for den manglende dele gratis, når kunder køber produkter igen.

4. Denne form for byggesten er pakket i almindelig papir i kasser, der er leveret af hurtig levering, og omhyggeligt emballeret ved vores butik.Det er stadig vanskeligt at sikre, at den enkelte emballage kasser er ekstruderet og slidt, men produktet dele inde i emballage kasser ikke vil blive beskadiget.

5. Billeder af alle varerne i vores butik skal være i overensstemmelse med de virkelige billeder, så vidt muligt, men den Vinkel afvigelse eller solskin kan føre til lidt farve forskel under skyderiet.Kontakt vores kundeservice for at gøre det klart, før du køber.

6. Det anbefales, at børn under 5 år gamle leg med store korn byggeklodser, Fordi de små korn dele er nemme at spise ved en fejl, og kan kun gennemføres med ledsagelse af forældre.

liftarm, lego technic del, lego tilbehør til børn, bil lego, bil lego technic, blok teknik, lego-tog station, lego plade, blok bil, arbejds uniform