Super AMOLED-For SAMSUNG GALAXY A5 2016 a510f Skærm Touch screen lcd-Digitizer Assembly pantalla Udskiftning A510 LCD-5.2"

kr292.41

-30 %

kr423.78

Ny vare

På lager

Model-Nummer for samsung a510 A510F A510F/DS A510M A510M/DS A510FD A510Y/DS A5100
Kompatible Mærker Samsung
Opløsning 1080 x 1920 pixels, 16
LCD-Kit Ja
Mærke ZHZ
Kompatibel For SAMSUNG GALAXY A5 2016 A510F A510F/DS A510M A510M/DS A510FD A510Y/
Touch-Skærm Type Kapacitiv Skærm
Skærm > 3"
Funktion Reparere din brudte død pixel, reagerer på LCD-touch
Type Super AMOLED kapacitive touchscreen, 16M farver
Størrelse 5.2 inches, 74.5 cm2 (~72.5% screen-to-body ratio)
Klasse Top Kvalitet fra markedet
Display Opløsning 1920x1080
QC Alle vil vi test før forsendelse

for Samsung Galaxy A5 2016 A510 Super AMOLED LCD-Skærm

vi sælger 100% Nye top kvalitet lcd-i hele markedet.Alle LCD-vi vil teste det inden afsendelse, skal du bekræfte, at det er af højeste kvalitet.Der er mange typer af kvalitet LCD-i det marked, vi lover vores lcd-er uden nogen form for døde pixels, scratch.En stor del af bestanden, vil vi sende ud i 24 timer.

Q: Hvilken model er det foreneligt?

A: Det er Super AMOLED LCD-skærm, som passer til Samsung Galaxy A5 2016 A510.

Q: Hvilken forskel Super AMOLED og TFT-LCD -?

A: Super AMOLED kun har en pc ' er-ID, der svarer til originalen one, TFT LCD-skærm har to IC, prisen er billigere end Super AMOLED, men kvaliteten værre end Super AMOLED.

Q: Hvad skal jeg gøre, når jeg modtager pakken?

A:

※ Det er nødvendigt og vigtigt at tage en video, når du pakker pakken, og det vil være en gyldig dokumentation, når du modtager beskadiget lcd-skærme.

※ Det er også vigtigt for dig at teste lcd og tage en video, før du installerer på din mobil telefonen, når det har problemer, bedes du kontakte os i god tid, kan vi udskifte LCD-for dig gratis.Hvis du har installeret på din telefon, det er ikke let at fjerne det, når du fjerner det, er det let at blive brudt.

Q: Er det støtte engros?

A: Ja, Vi er villige til at have et langsigtet samarbejde med dig, hvis du er engroskunde, velkommen til at spørge os til den bedste pris, vi lover, det produkt, pris og logistik priserne vil være de bedste.

1*for Samsung Galaxy A5 2016 A510 LCD-Display 1*9pcs Værktøjer 1*1 papir, selvklæbende

Hvis du er tilfreds med vores produkter , skal du bare give os fem stjernet positiv feedback (det er ikke nødvendigt at vise fotos i feedback -)

1.Ingen instruktioner til denne liste 2. Dette er ikke en nem opgave for nogen, der har nogen erfaring overhovedet.

3. Vi vil ikke være ansvarlig for eventuelle skader på din mobil/mobil-telefon, som du kan forårsage i løbet af udskiftning af reservedele

4. Det er nødvendigt og vigtigt at tage en video, når du pakker pakken, og det vil være en gyldig dokumentation, når du modtager beskadiget lcd-skærme.Hvis du ikke kan give den video, vi kunne ikke tro det er beskadiget i transit, og vi vil ikke ansvarlig for eventuelle skader tilfælde.

Vi vil være i stand til at få dem sendt via DHL, UPS, FEDEX, EMS, Slapshots.dk Standard Forsendelse på dit valg.Eller vi kan tilbyde dig den mest økonomiske og sikreste forsendelsesmetode.Vores mål er at få din ordre, kontakte dig på bedste måde, du kan lide.

* DHL,UPS og Fedex tager normalt 7-10 dage at nå frem til dig.

* EMS-normalt når frem til dig i 10-15 dage.

* Wuyou luftpost normalt nå ud til hele verden i 15-30 dage

Vi kan ikke levere til P. O Box ' s, og vi kan ikke levere uden din kontaktperson telefonnummer.At sørge for, telefon og adresse som du har givet, er rigtige, vil vi kun levere til den adresse, du har tilbage i Slapshots.dk system.

1. Alle produkter bliver testet inden levering, med særlige instrumenter eller bundkort for at sikre, at arbejde.

2. Alle de produkter ,100% helt nye og nøje testet før shipemt,Bedes du underrette os INDEN for 3 DAGE efter modtagelsen af pakken, hvis du er utilfreds med produkter (Virkelige billede og andre beviser, som skal være givet),så vil vi tilbyde udskiftning eller refusion, hvis produkterne ikke er som beskrevet.

3. Hvis elementet er din prossession mere end 7 dage ,anses anvendes /second-hand ,vil vi Kun tilbyde udskiftning af tjenesten, efter at vi får din vare, der skal returneres .

a510f skærm, a510f lcd -, modul til samsung galaxy s8, brænde i, huawei mate 9 pro lcd-skærm, skærm amoled a510f, display sm sm a510m, matt protector, galaxy s20 plus lcd -, oneplus rem