Trådløs Digital Probe Kød Termometer Til Grill Ryger BBQ Mad Ovn Termometer Med Timer, Alarm Køkken Madlavning Værktøj

kr39.18

-28 %

kr55.15

Ny vare

På lager

Er Smart Enhed No
Støtte Dropshipping
Probe Fødevaregodkendt Rustfrit Stål Sonde
Oprindelse KN(Oprindelse)
Produkt Type Termometre
Termometer Type Digital
Brug Termometer Ovn Termometre
Model-Nummer H01176
Materiale Plast
Anvendelser For GRILL, Ovn, Ryger, Slik, Kød, Mad

Du måske også lide:

Trådløse Kød Termometer,Fjernbetjening Kød Termometer Digital køkkenet til at lave Mad Termometer Til Madlavning, BBQ, Ryger, Grill, Ovn, Køkken,

Funktioner:

1.【Trådløse Fjernbetjening Overvåge】 Denne trådløse kød termometer med modtageren og senderen giver dig mulighed for at overvåge kød og grill/ovn/ryger temperatur fra 30M væk.Ingen grund til at bo i nærheden hele tiden, frit gøre, hvad du vil gøre, mens madlavning .Grillen termometer er nem at bruge og nem at rengøre.

2.【8 Typer Kød & 5 Smag Tilstand】 BBQ termometer med forudindstillede temperaturer for 8 typer af kød(oksekød, hamburger, svinekød, kalkun, kylling, fisk, oksekød, lam) og 5 smager niveau(gennemstegt, Medium, Godt, Medium , Medium Rare og Sjældne).Den store LCD-skærm viser både den aktuelle og mål vikar for intuitiv betjening.Baggrundsbelysning til brug i svagt lys.

3.【Timer & Termometer Funktion】 Digitale trådløse BBQ termometer mulighed for at indstille temperaturer og timer på egen hånd.Timeren med at tælle op og tælle ned-funktion.Sæt tid af til at teste fødevarer i Timer-Tilstand, eller Når test temperaturen når dit mål temperatur, bipper flash vil advare dig med at undgå overcooking/undercooking, kan du holde øje med din mad til enhver tid.

4.【Holdbar og Præcis Probe】: grill termometeret har en mad-grade rustfrit stål sonde med en sænket tip til mere præcist og hurtigt bestemme temperaturen.Interval: 0 °C til 250 °C, ± 1 °C / 1.8 ° F Nøjagtighed.Omskiftning til Fahrenheit og Celsius.Den Digitale køkkenet til at lave Mad Termometer med 100 cm rustfrit stål/probe fantastisk til ovn, grill og rygere,.Sonden af grillen termometer er vandtæt og kan nedsænkes i vand.

Specifikationer:

Temperaturområde:0°C til 250°C

℃&℉ Enhed:Omstillelig

Opløsning: 1°

Probe :fødevaregodkendt rustfrit stål sonde

Fjernbetjening Rækkevidde: Op til 30m

Skærm: LCD-large

Bruger: GRILL, Ovn, Ryger, Slik, Kød, Mad

4 AAA-batterier påkrævet (ikke inclueded)

Packing liste :

1×Kød termometer Modtager Sæt

1× Digital Kød Termometer Senderen

1× Lange Sonder

1× Manua

Varm tip:Betaling skal ske senest 5 dage efter auktionen slutter.

Fragt: 1. Worldwide shipping.(Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3. Din ordre adressen skal matche din Shipping adresse. 4. De viste billeder er ikke den ægte vare, og er kun til reference. 5. Service transit tid til rådighed af transportøren og omfatter ikke weekender og helligdage.Transit tider kan variere. 6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar. 7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

Reurn&Tilbagebetaling : 1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning.Der er ingen undtagelse!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2. Alle returnerede varer skal være i den oprindelige indpakning, og du skal give os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#. 3. Vi vil refundere din fulde vindende budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, når både køber og sælger annullere transaktionen fra Slapshots.dk.Eller, du kan vælge at få en erstatning

Feedback: 1. Vi er afhængige af vores kunders tilfredshed at lykkes.Derfor er din feedback er meget vigtig for os. 2. Hvis du er tilfreds med vores produkter, bedes du forlade en p o sitive feedback til os.Vi vil efterlade en positiv feedback til dig senere. 3. Kontakt os via e-mail, før du efterlader nogen negativ eller neutral feedback.Vi vil beskæftige sig med dig for at løse eventuelle problemer så hurtigt som muligt.

Arbejdstid & kontakt oplysninger: Vi arbejder 6 Dage om ugen i 8:30 - 17:30 fra mandag til lørdag lokal Tid i Beijing.Ønsker du have en god shopping oplevelse her

BBQ, grillen, remote sensor termometer, barbecu, dildo til kat, temperture måle bbq, kød røg, hr. bbq termometer, thermomet, tilberede kød