Huohou Kniv og Slien 2 Faser Dobbelt Hjul Slien Hvæssesten Slien Værktøj til Køkken Kniv Til Køkkenet

kr77.20

-15 %

kr90.84

Ny vare

På lager

Gyro 2 Faser Dobbelt Hjul Blyantspidser
Model-Nummer Huohou Kniv Og Slibesten
Oprindelse KN(Oprindelse)
Staten Forsamling Klar til at Gå,
Mærke VH
Skala 1
Max hastighed Hvæssesten Blyantspidser

Huohou Kniv og Slibesten 2 Faser Dobbelt Hjul Slibesten Hvæssesten Slibesten Værktøj til Køkken Kniv Til Køkkenet

Funktioner: - Høj Kvalitet slibeskive Bruger en høj kvalitet slibeskive, Ru / Omhyggelige Slibning kan opnås, skarpe skarphed, meget skarpe - ABS Harpiks Vedtager høj standard ABS resin materiale, som har den omfattende opfyldelse af PB, PAN og PS.Det har stor slagstyrke, høj sikkerhed, let vægt, ikke-giftigt og let at rengøre. - Uslebne diamant slibeskive diamant slibeskive er en speciel effekt værktøj til slibning af høj hårdt og skørt materialer såsom hårdmetal.Det har karakter af høj slibende holding styrke, lang levetid og lavt slid - Keramiske Omhyggelig slibeskive Den keramiske slibeskive har karakter af stabilitet, varmebestandighed, vand modstand og høj styrke.Høj præcision kan effektivt fjerne grater af skæret og glat kniv slibning, hvilket gør det skarpe - sugekop Design Vedtager sugekop design, der kan fastgøres til bordplade med et enkelt tryk, er meget sikkert, og effektivt undgår utilsigtet skade som følge af fejlbetjening.

HUOHOU Dobbelt Hjul Blyantspidser

En hånd skarphed, meget skarpe Hurtig Slibning | Hård Sex 1 Omhyggelig Slibning Sugekoppen Fastsættelse | Lille Størrelse

Høj Kvalitet Slibeskive

Skarp Kniv HUOHOU Dobbelt Hjul Slibesten bruger en høj kvalitet slibeskive, Ru/ Omhyggelige Slibning kan opnås, skarpe skarphed, meget skarpe

ABS Harpiks

HUOHOU Dobbelt Hjul Slibesten vedtager høj standard ABS resin materiale, som har den omfattende opfyldelse af PB, PAN og PS.Det har stor slagstyrke, høj sikkerhed, let vægt, ikke-giftigt og let at rengøre.

Diamant Grov slibeskive, der er Egnet til høje hårdhed sløv kniv

Diamant slibeskive er en speciel effekt værktøj til slibning af høj hårdt og sprødt materiale som hårdmetal.Det har karakter af høj slibende holding styrke, lang levetid og lavt slid.Kan nemt håndtere en bred vifte af høj hårdhed værktøjer, hurtigt gør det af snydere.

Keramiske Omhyggelig slibeskive, Præcis reparation af skæret

Den keramiske slibeskive har karakter af stabilitet, varmebestandighed, vand modstand og høj styrke.Høj præcision kan effektivt fjerne grater af skæret og glat kniv slibning, hvilket gør det skarpe

Sugekoppen Design,En-hånds betjening

HUOHOU Dobbelt Hjul Slibesten vedtager sugekop design, der kan fastgøres til bordplade med et enkelt tryk, er meget sikkert, og effektivt undgår utilsigtet skade som følge af fejlbetjening.

Rustfrit Stål Dekorativt Stykke

Nem at rengøre Slibning munden er lavet af rustfrit stål dekorativt stykke, som er meget varme-og korrosionsbestandig og let at rengøre.

Lille Størrelse Og Bærbare

Anvendelse:

1.Placer slibesten på en glat overflade og ordne det med en sugekop. 2.Skærpe kniven i henhold til graden af bluntness af værktøj: (1)1. No. 1 slibning grovslibning: egnet til relativt sløv kniv, læg den kniv lodret, holde vinklen på kniven kant i midten, med passende og ensartet kraft, skub og træk langs kanten af bladet, generelt gentag 3-5 gange (2)Slibning No. 2: Bruges til at fjerne grater på klinge, hvilket gør klingen glattere og lysere.Læg kniv lodret, holde vinklen på kniven kant i midten, skub og træk frem og tilbage langs kanten af bladet med en korrekt ensartet kraft, normalt gentag 3-5 gange.Der anbefales en gang om ugen for at holde kniven skarp 3.Efter slibning , skal du tørre det af med en fugtig klud eller skyl med vand, og derefter tørre det. 4.Ren slibning af slibesten med en blød børste til at holde slibning hoved rent.

Størrelser:

huohou, Kedel 1l, xiaomi kniv huohou, huohou kniv, kniv youpin huohou, køkken kniv xiaomi, peeler huden, huo hou, blyantspidser for knive xiaomi, ratna