IPEGA PG-9193 Tangoo controlleren for at skifte til PS3 android-Spil til pc Håndtag Med Dobbelt Motor Vibrationer Funktion Gamepad Controller

kr55.28

Ny vare

På lager

Mærke NoEnName_Null
Pakke Ja
Interface Type Bluetooth
Kompatibel Mærke/Model Nintendo
Model-Nummer IPEGA PG-9193 Tangoo
Type Gamepads

1. Denne controller er egnede til at køre NS/P3/Android (understøtter Android 6.0 eller nyere) Damp og PC (Win 7 eller derover) enheder.

2. Håndtaget er en lille og udsøgt, og kan bruges som et vedhæng, let at bære, kan spille spil på hånden, der er forenelig med mainstream spil enheder på markedet, og har en høj holdbarhed.

3. Dette håndtag understøtter seks-akse og vibrationer funktion, så spillerne kan få en bedre spiloplevelse.

4. Den struktur, der er ergonomisk, og den hånd, der føles behageligt.

5. Som standard cross-tastens funktion den håndtaget er venstre 3D joysticket function.By tryk Y+X nøgler på samme tid til 2S at skifte til kryds-tast-funktion ved at trykke på-tasten ned af korset-tasten og tasten VÆLG på samme tid, det svarer til funktionen af tasten HOME.Tryk på SELECT og START-taster, der svarer til at trykke på ZL og ZR nøgler af den klare på samme tid.

* På grund af uimodståelig faktorer, såsom officielle spil platform software opgraderinger eller kildekode, ændringer, nogle spil kan ikke være tilsluttet til dette produkt.Vores virksomhed ikke bærer noget ansvar.Vores firma forbeholder sig ret endelige fortolkning.

Produkt parametre:

1. Arbejder spænding: DC3.7V;

2. Arbejder løbende:

gamepad ipega, nintendo skifte controlers, baggrund for fødselsdagsfest, glæde con nintendo skifte, Kontrol, joystick til ps3, bluetooth audio control switch, wireless gamepad, kontrol pc, spil til nintendo skifte