SG701/ SG701S Professionel GPS-Drone med 5G WiFi FPV 4K-Dobbelt HD-Kamera Optisk Flow Sammenklappelig RC Quadcopter Drone Mini Dron

kr356.16

-49 %

kr712.31

Ny vare

På lager

Advarsel -
Flyvetid 15min
Fjernbetjening Afstand 500m
Staten Forsamling Klar til at Gå,
Luftfotografering Ja
Kontrol-Kanaler 4 Kanaler
Garanti -
Aldersgruppe > 8 år
Pakken Indeholder USB-Kabel
Mærke goolrc
Ladespænding 7.4 V
Type HELIKOPTER
Opladningstid 1.5 h
Certificering 3C
Strømkilde elektrisk
Fjernbetjening Ja
Model-Nummer SG701/SG701S
Controller Batteri 4* AAA-batteri(medfølger ikke)
Funktioner Fjernbetjening
Controller-Mode MODE1
Dimensioner 33*33*6CM
Stregkode No
Materiale Plast
Motor børsteløs motor
Stik Type USB

Drone er nem at styre, med funktionen af en nøgle start og en nøgle landing, en nøgle tilbage, hovedløs tilstand, hastighed justere, waypoint flight, skal du følge mode, surround-tilstand osv.Alle funktion giver mulighed for selv begyndere kan flyve uden frygt.Høj kvalitet ABS materiale til dig fri af bekymringer for et pludseligt stød eller fald. 4K HD-kamera giver dig mulighed for at skyde skønheden i verden!

Funktioner:

Funktion: 5G wifi, dual kamera, en vigtig start, et af de vigtigste landing, en nøgle tilbage, hovedløs tilstand, hastighed justere, waypoint flight, skal du følge mode, surround-tilstand.

Worry-free Høj Opløsning: drone med 4K HD-kamera kan du tage fotos/video, som du ønsker, 4K HD-kamera kan tage dig en følelse af glæde og glæden ved at tage billeder.Man-klik på skift mellem kameraet på forsiden og i bunden af kameraet.

Nybegyndere Kan Også Flyve: drone er nem at bruge, med knappen af en nøgle start og en nøgle landing, enkel at styre drone.Den hovedløse tilstand, et af de vigtigste vende tilbage kommer handy selv for drone newbies.

Med Lys og Sikkert: Selv i nattehimlen, drone lys kan belyse den videre vej.Hvis du ønsker at flyve om natten, du aldrig bekymre dig om, at du vil savne din drone.Beskyttende propel vagter til at sikre en sikker flyvning.Høj kvalitet ABS materiale til dig fri af bekymringer for et pludseligt stød eller fald.

Waypoint/Follow/Surround-Tilstand: GPS smart følger: Efter drone er tilsluttet til GPS-tænd for APP ' en følg-funktionen og drone vil følge mobiltelefon.Waypoint mode: drone vil flyve autonomt i henhold til den indstillede rute.Surround mode: drone vil bane med uret eller mod uret i forhold til den valgte position som centrum.

Garanti: Hvis der er nogen problemer, bedes du kontakte vores butik i tid.Vi vil give dig en tilfredsstillende løsning.

Specifikationer:

Model: SG701S

Emne: RC drone

Farve: Sort

Materiale: ABS

Batteri: 7.4 V 1300mah

Fjernbetjeningens batteri: 4* AAA-batteri(medfølger ikke)

Ladetid: 1,5 time

Flyve tid: 15 min

Justerbar kamera vinkel: 90°

Fjernbetjening kontrol afstand: 500m

5G Wifi Billede transmission distance: 300 m

Foto opløsning: 4096*2160P

Video opløsning: 1920*1080P

Bunden kamera:

Foto opløsning: 4096*2160P

Video opløsning: 1920*1080P

Frame rate: 25 fps

Udfolde størrelse: 33*33*6cm

Foldet størrelse: 17.5*13.5*6cm

Batteri størrelse: 7.4*3*1.7 cm

Alder: 14+

Bemærk:

* Ude af stand til at tage off: Før du tager off, drone skal være forbundet med fjernbetjeningen, indtil lyset ikke flash.At tage ud, skal du trykke på den one-tast start-knappen.

* APP ' en kan ikke styre droner: Når APP kontrollerer drone og drone kan ikke være tilsluttet til den fjernbetjening, drone skal kalibreres, indtil lyset ikke flash til at tage ud.

* APP ikke kan vise billedet: Du er nødt til at hente den tilsvarende APP, skal du først tilslutte til drone ' s WIFI, så bekræfte, at holde WiFi-forbindelse.Mobiltelefon-systemet er det bedst ikke at være for lav eller for høj, fordi der kan være uoverensstemmelse, prøv en anden mobiltelefon.

* Lad være med at over-charge eller over-afladning af batterier.Må ikke sætte det ved siden af den høje temperatur.Må ikke kaste det i ilden.Ikke smide det i vandet.

* Der kan være visse afvigelser på grund af manuel måling eller lille farve forskel på grund af at fotografere tilstand.Tak for din forståelse.

Package Oplysninger:

Pakke størrelse: 24.5*22*8cm

Pakke vægt: 715g

Bag Pakke

Packing Liste:

1 * RC drone

1 * Remote controller

3 * Flight batteri

1 * USB-kabel

4 * Propel

4* Beskyttelse ring

1* Skruetrækker

1* Nogle skruer pakke

1* Taske

2* brugervejledning

1. Vi accepterer Alipay, West Union,TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2. Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen.

1. Alle ordrer vil blive afsendt inden for den lovede behandlingstid.

2. For Fjerntliggende område, DHL/Fedex/UPS/TNT vil opkræve ekstra "Remote Område Gebyr", skal du forstå det.

3. Om leveringstid, service transit tid er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage, transit tider kan variere, particalarly i feriesæsonen.

Vi vil refundere dig, hvis din pakke er tilbage til kina.Hvis der er nogle quaility problemer eller størrelsen fejl,kan du kontakte os på én gang, når du får det.Vi kan tale om det og give dig pengene tilbage.Men,hvis de beviser, som du har tilbudt, er ugyldigt,kan vi ikke give penge til dig.Desuden,hvis pakken ikke når frem til dig i tre måneder,vil vi refundere dig uden nogen begrundelse.

1.Vi vil gerne takke dig for at købe fra os.Din satisfactionand positiv feedback er meget værdifulde for os.Tag et minut til at efterlade os en positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og service.

2.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester,er du velkommen til at kontakte os først, inden de forlader en neutral eller negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse ethvert problem, du er stødt.Dette er imortant som det vil helpus til at forbedre vores service og for at tjene dig bedre for din tid.

sg701, quadcopt, dron phanton, 4 k 5g drone, drone mini, drone med 4k kamera og gps, 2208 børsteløs motor, droner 1000m, sg 701 drone, drone gd91