50PC Tand Tandtråd Hoved Hygiejne Dental Plast interdentalbørsten Tandstikker Sundt For Tænderne Hoved Tand Vælge TeethBrush

kr16.83

-60 %

kr42.13

Ny vare

På lager

Element Type Interdentalbørsten
Materiale Plast
Funktion tooth-pluk
Feature2 Tandstikker Tand Pluk
blød picks Interdentalbørsten
Aldersgruppe Voksne
Størrelse Interdental Brush Toothpick
Model-Nummer Floss Pinde
Certificering INGEN
Feature4 brossettes interdentaire
Feature1 Mundhygiejne Dental Tandstikker
Feature5 børste tænder
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke MOJOYCE
Feature3 Tandrensning
Mængde 50stk

50PC Tand Tandtråd Hoved Hygiejne Dental Plast interdentalbørsten Tandstikker

Funktioner:

Helt Nye og Høj kvalitet.

Fordele ved at bruge vores tand tandtråd hoveder.

Total rengøring af dine tænder og tandkød.

Dræber bakterier og fjerner madrester.

Hjælper til at fjerne plak.

Holder dine tænder hvide og tandkød sundt .

Specifikationer:

Antal: 50stk

Vægt: ca. 63g

BEMÆRK: Bemærk, at 1-3mm fejl på grund af manuel måling, og der vil være forskellige farve som forskellige display, skal du forstå.Tak.

50 x Floss pinde

1. Alle emner vil blive dobbelt tjekket og godt pakket, inden de sendes.Afsendes inden for 3-7 hverdage efter, at kunderne betaler for.Fordi vi har tusindvis af for dagligdags.Vi er nødt til at arrangere en forsendelse man for med en ordre.Vi vil sende varer til dig, ASAP.

2. Vi kun leveres til Bekræftet ordre adresse.Din ordre adressen SKAL MATCHE din shipping adresse.

3. Det tager normalt omkring 20-60 arbejdsdage til at levere pakken til destinationen(for fjerntliggende områder,kan det tage lidt længere).I mellemtiden,kan du vælge DHL Express til at forkorte den shipping tid, hvis du har brug for snarest muligt.

4. Hvis du ikke modtager den inden for 60 dage,er du velkommen til at kontakte os, inden de forlader negative Feeback,vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse problemet.

1. Hvis du ikke er tilfreds med varen når du modtager det,bedes du sende det tilbage inden for 10 dage for at få en ny eller pengene tilbage.Du bedes kontakte os før du returnerer det.

2. Alle returnerede varer skal være i den oprindelige indpakning, og du skal give os en forsendelse tracking nummer og specifikke årsag til returnering.

3. Vi vil refundere dig fuld penge,upone modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør omfatter.

4. Hvis varen er beskadiget under transporten, eller ikke kan bruges som normalt,bedes du contactus den virkelige fotos af emner, og vi vil refundere dig pengene.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Din tilfredshed er vores første prioritet!

Jeg f du modtage ordre, og det er i god stand,vil vi derfor være taknemmelige, hvis du ville forlade 5-Stjerner Positiv Feedback for transaktionen.

Ellers ville vi være taknemmelige, hvis du ville kontakte os, inden de forlader 1-Stjerne til 3 Stjerner Feedback,vi vil tage fornøjelse at give en tilfredsstillende løsning.

interdentalbørsten rent mellem tænderne, dental tandstikker, tandtråd, hotel tandbørste med tandpasta, dental værktøj, børste dental, tandtråd, tandstikker, titanium tandstikker, tråd tand, max tandstikker