GUANQIN 2019 ur til mænd/herre ure top mærke luksus automatisk/mekanisk/luksus ur til mænd gold tourbillon herre reloj hombre

kr257.89

-85 %

kr1 841.89

Ny vare

På lager

Bandet Længde 21cm
Bevægelse Automatisk Selv-Vind
Sagen Tykkelse 13mm
Uret Har 4 Uge
Vandtæthed Dybde 5Bar
Element Type Mekaniske Armbåndsure
Sag Form RUNDE
Model-Nummer Uret guanqin 17003
uret bevægelse Automatisk Mekanisk
Uret farve Rose guld sort Sølv
Uret Har 2 dato
Uret Har 5 svømning se
Uret salgsargument Høj kvalitet af Mekaniske ure
Stil Uret Månen fase
Skive Vindue Materiale Type Hardlex
Bandet Materiale Type Rustfrit Stål
Oprindelse KN(Oprindelse)
Lås Type Armbånd Clasp
Ur mænd Watch Navn Ur mænd GUANQIN
Funktion Svømme
Uret Mandlige kol saati Tourbillon stil
Dial Diameter 41mm
Mærke GUANQIN
Stil Fashion & Casual
Bånd Bredde 20mm
Bokse & Sager Materiale Papir
Sag Materiale Rustfrit Stål

GUANQIN 2019 ur til mænd/herre ure top mærke luksus automatisk/mekanisk/luksus ur til mænd gold tourbillon herre reloj hombre

Instruktioner til brug,er det meget vigtigt for dit ur .de bedes Læse dette omhyggeligt. 1.Alle små ringe af ure kan arbejde normalt. 2.Den første tid til at bære, du har brug for at geare op uret 30 omgange med Uret, for at sikre normal drift af uret. 3.Når sliddet er mindre end 8 timer eller arm swing mindre, energi se, er ikke nok til at holde kørende. 4.I uge display: på Grund af flytning af det mekaniske ur struktur.Skiven af ugen vil forny, når timeviseren gå til næste dag, 3 eller 4 am.Og justere urskive af ugen, skal du trykke to gange på. (Dette er en manuel test, der er rimelig fejl, Bedes du er underlagt den faktiske produkter) .Pakkens indhold:

- 1.User ' s manual); 2.Garantibevis, 3.Oprindelige produkt;4. Original Box;5.Spejl klud;6.Et lille ur værktøj (pin-kode)

Hver af vores produkt, har gjort vandtæt test , og ridsefast udtagning af glasset skal gøre i produktion regelmæssig.

- GUAN QIN er en producent, der har en lang historie for at se produktionen og design i Kina, har professionelle ure designere , der er designet ædle og elegante og funktionelle ure til kunder ,Lad tidsregistrering dit liv, hukommelse ledsage din rejse.

- GUAN QIN virksomheden anvender high-tech produktion, teknologi, forbedre produkternes kvalitet, reducere produktionsomkostningerne, levere økonomisk overkommelige produkter til kunder.en værdi-prissat ure, du fortjener!

- Vi forventer at have et langt samarbejde med dig , velkommen til engros ,vi har en konkurrencedygtig pris og kvalitet, hvis du kan lide vores produkter, så tøv ikke med at kontakte os, vi vil give dig den bedste service.

Certifikat for udstedelse af tilladelser og udseende patent

pt.Slapshots.dk/store/2180010 Vi har mange mode-modeller, kan Du klikke på dette link for at gå til vores butik for at finde ud af, du kan lide

Se vedligeholdelse viden

1.CHOK:

utilsigtet stød bør undgås.

2.KEMISKE PRODUKTER:

undgå direkte kontakt med opløsningsmidler, rengøringsmidler, parfumer, kosmetiske produkter mv., da de kan beskadige armbånd, sagen eller pakninger.

3.RENGØRING:

for metal armbånd og for alle tilfælde, brug en tandbørste med sæbevand rindende vand og en blød klud til at tørre.

4.LÆDER REM: GUAN QIN anbefaler, at du følger nedenstående trin for at bevare tilstanden af dit læder rem så længe som muligt:

(1)Undgå kontakt med vand og fugt for at forhindre misfarvning og deformering.

(2) Undgå langvarig udsættelse for sollys for at forhindre, at farven falmer.

(3)glem ikke, at læder er gennemtrængelige!Derfor undgå kontakt med fedtede stoffer og kosmetiske produkter.Det er ikke tilrådeligt at rengøre dine læder rem med rengøringsmidler.

Om forsendelse

- Normalt vil vi sende pakker med 3 dage, det har brug for omkring 15-30 dage at nå frem til Europa-landene og nordamerika canada, om 20-60 dage til at nå andre lande, er det den leverede tid afhænger af den told , hvis de er buzy , er det måske lidt sent , især de sydamerikanske lande, de skikke er meget strenge og håndtere pakker langsomt, så nogle pakker til lande i sydamerika har brug for omkring 90 dage, men vi kan gøre vores ansvar, hvis den ikke ud af den garanti leveringstid, vi kan give dig en fuld refusion.

- Hvis du har brug for hurtig forsendelse , kan du vælge DHL,FEDEX,EMS,normalt kan det nå dig om 6-10 dage,men de er ikke gratis, da de er dyrere end normal fragt.

- De skatter, told er ikke inkluderet i varens pris og forsendelsesomkostningerne.

Feedback

- Vi er en venlig og ærlig sælger.Og håber at du vil nyde din shopping i min Slapshots.dk shop.

- Hvis du synes om vores service og produkter, 5 stjerner rating positiver vil blive værdsat.

- Og hvis du har nogen spørgsmål eller for at opfylde eventuelle problemer, er du velkommen til at kontakte mig før du lader alle feedbacks.

Kundeservice

- Din tilfredshed er vores mål.vi vil tjekke hver parcel inden vi sender det ud

- Vi vil altid fokus på din pakke hele tiden, når det er på vej til dig, hvis du ikke kan spore det ,så kontakt os .

- Vær venlig ikke at efterlade nogen negativ eller neutral feedback eller åbne enhver tvist på Slapshots.dk uden kommunikation, mener vi, at Vi kan løse problemet for dig.Venligst dont tøve med at kontakte os.

Returnering og refundering

-Vi vil give en fuld refusion, hvis varen ikke kan nå dig i garantee tid.

-Du kan returnere varen til os, hvis du ikke kan lide varerne, men vi vil ikke betale for forsendelse omkostninger ,vil En Tilbagebetaling vil blive givet efter vi har modtaget den returnerede vare kvaliteten fin.

-Hvis de produkter, der opfylder problemer med kvaliteten, kan vi give dig en fuld refusion eller delvis refusion.men du kontakte os, før du åbner tvist.

seiko ur, bjørn watch mænd, tourbillon, moon watch, guanqin automatisk dykker ur, mænd ser, guanqin se, GUANQIN, mekanisme mekaniske ure, Tourbillon watch