Høj præcision Trykke chuck GT12 GT24 M2 M4 M6 M8 M10 M12 M14 M16 M18 M20 drejningsmoment Trykke værktøj håndtag G3, G12 trykke collet

kr49.62

-4 %

kr52.20

Ny vare

På lager

Model-Nummer GT12/GT24 Serie Trykke chuck
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke NoEnName_Null
Anvendelse Fræseren

Kære kunder, velkommen til vores butik, vil vi give dig den bedste service, ønsker dig en glad shopping.

Produkt-parametre

Produkt navn: GT12/GT24 Serie Trykke chuck Mærke: GRD Kategorier: ISO/JIS Materiale: SUJ2 high carbon chrome bærende stål Anvendelse: udnyttelse af håndtag, gevindskærermaskine, osv..

Produkt funktioner og fotos

Trykke chuck, når den roterende kraft er for stor, som modkraft til at trykke materiale (overbelastning), vil tomgang slip beskyttelse wire-tapping vil ikke være brudt af modkraft, så som at sikre, at trykke på produkter, forme, materialer vil ikke være urolige ved knækket ledning trykke, eller skrot produkter, forme.Forbedre resultaterne af produktion og forarbejdning, reducere behandlingstiden omkostninger og øge profit virksomheder.

Udseende forklare

Produktet har to ser ud, som vi vil vælge tilfældigt.Hvis du har krav på udseende, bemærk venligst, eller ved at kontakte den handlende til at forklare.

Retning for brug

Prøve graf

Du kan klikke på billedet for at købe håndtaget.

Om virksomheden

1. Vi er en professionel producent af værktøjsmaskiner og tilbehør, der er dedikeret til ånden i innovativ udvikling og bedre service til kunderne. 2. Vores produkter er nøje udvalgt og kvaliteten er meget stabil. 3.Vi accepterer valg af detail -, engros og transport.Når du vælger os, så vil vi tjene dig af hele mit hjerte.Vores certificering på miljø og produktion er som følger:

Om levering

Vi garanterer levering inden for 72 timer efter din betaling.Ankomsttidspunktet afhænger af destination og andre faktorer, kræver som regel 10-30 dage med almindelig post (Slapshots.dk standard transport, epacket, Kina Post air mail, etc.).Parceller, har normalt ingen told problemer med almindelig post.Hvis du køber varer af høj værdi, og vælg hurtig transport (DHL, EMS Armex, etc.), kan der være en told, der skal betales af køberen, på grund af forskellige politikker i forskellige lande.Bemærk: du bedes Venligst bekræfte din adresse, før du afgiver ordren.Når varerne er afsendt, kan vi ikke ændre adressen.

Om efter-salg

Hvis du ikke er tilfreds med de varer, vi vil acceptere, erstatning og godtgørelse.Vi accepterer tilbagebetaling eller delvis tilbagebetaling, hvis varerne har problemer med kvaliteten.Kontakt os venligst og returnere varen, før tvisten begynder

FAQ

Q : Hvordan til at spore hurtig levering?A : Spore det via følgende link : www.17track.net Q : Hvordan kan jeg placere en stor ordre til en lavere pris?A : Hvis du har brug for en stor ordre, kan du placere en ulønnet ordre.Så prøv at kontakte os for at drøfte detaljerne.Q : hvad hvis den ikke har, hvad du ønsker, eller til at tilpasse det?A : kontakt 24H butik for høring og sende relevante oplysninger til butikken.Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte vores kundeservice, og vores kundeservice vil finde og få svar på dine spørgsmål i tide.

værktøjer til fræsning metaller, collet gt12, linse m12, chuck collet, batteri m18 milwaukee, Collet, airsoft m4, sk40 af indehaveren, mgehr1212 2, lg g3