Den Teknik Xingbao 01109 Pirat Skib Paradis Rides byggesten Legetøj Forlystelsespark Model Serie Mursten Med Tal MOC

kr103.18

-30 %

kr147.40

Ny vare

På lager

Plastik Blok Form Selvlåsende Sten
Partikelantal 520PCS
Model-Nummer 01109
Certificering CE
CE Certifikat
Aldersgruppe > 6 år gammel
Mærke MEOA
Materiale Plast
Blok Størrelse Små byggesten(Kompatibel med Lego)
Advarsel ikke til børn under 3 år
Køn Unisex
Type BLOKKE
Plast Type ABS

Husk at tjekke størrelsen omhyggeligt, inden du afgiver bestilling.Spørg ikke om tilbagebetaling eller forlade negativ feedback til os med dine forkerte valg.

Produktet indeholder små dele, ikke til børn under 3 år i tilfælde af indtagelse eller kvælning .Vi må ikke acceptere nogen form for ansvar eller erstatningsansvar for fejlagtig anvendelse af dette eller andre produkter, under 3 år, skal spilles med Forældre sammen.

Alle produkter i vores shop er lavet i Kina, og sender fra Kina, vil det tager 15-35days ankomst dit land via Slapshots.dk Stadand Forsendelse, men i nogle fjerntliggende lande, kan det være et kuld længere på grund af ferie, fortoldning, travle shopping sæson eller lokale afsendelse effektivitet, vær venlig at vente på din pakke, og du må ikke åbne en tvist, før leveringsdato slutning.Hvis du er i akut behov for dem, kan du vælge DHL, EMS, FedEx express.Tak for din forståelse.

Farven på produkter, der er afsluttet af virkelige objekt,Dimensioner manuel måling, der kan være 2-3mm fejl

Vi sender alle varer i god, En lille smule bøjning sag ved transport er begrænset, vil ikke effekt til dine produkter, Hvis du er en completist online shopping er ikke egnet for dig.

Når du modtager pakken, skal Du sørg for, at dine varer er ankommet i god stand, og bekræft derefter tilfredsstillende levering.Hvis du er tilfreds med købet, og vores service, vil vi sætte pris på hvis du kunne give os fem-stjernede feedback og forlade positive kommentarer om dine erfaringer med os.Din opmuntring vil holde os i bevægelse fremad.Vi håber inderligt, at vi har flere chancer for samarbejde i fremtiden.Hvis du har nogen spørgsmål eller krav, er du velkommen til at kontakte os.Vores mål er at løse alle problemer så hurtigt som muligt!

Ovenstående oplysninger bare for bemærkes, at bringe dig en bedre shopping oplevelse, spørgsmål eller krav bedes du kontakte med mig, vi vil svare så hurtigt som muligt.

lego mm, modelskib, bil lego technic, minecraft toy, lego technic bil moc, lego xingbao, lego pirat skib, skibet militære model, blok kazi, mursten tog