30stk Pulje Skimmer, Slagger Kurv Sokker Filter Sleeve Perfekte Filter Pool Rengøring Forsyninger til At Beskytte Dit Filter Kurv

kr24.51

-60 %

kr61.29

Ny vare

På lager

Materiale Plant Fiber
Navn Pulje Skimmer Sokker
Funktioner 4 swimmingpool filtera
Funktioner 3 pool cleaner
Funktioner 1 Filtre piscine
Model-Nummer Pulje Skimmer Sokker
Dropshipping Støtte
Funktioner 2 skimmer swimmingpool

30stk Pulje Skimmer, Slagger Kurv Sokker Filter Sleeve Perfekte Filter Pool Rengøring Forsyninger til At Beskytte Dit Filter Kurv

Funktioner: 1. Ved hjælp af holdbar elastisk og ultra-fine nylon mesh, disse puljer er brugt som redskaber til at tiltrække og fælde blade, græs, hår, udskud, olie, fyrrenåle, pollen, insekter, swimmingpool filtrering systemer, og andre små vragrester at forhindre dem i at tilstopning.

2. Skimmer sokker beskytte pumpen pumpehjul og akseltætninger, som vil blokere op, og forlænge livet.

3. De lavvandede skimmer sokker vil mere bekvemt og reducerer rod.

4. Nem at installere: stretch stof kan passe din kurv perfekt, så det vil ikke være løs, men du kan installere og udskifte inden for kort tid.

5. Hver pakke indeholder værdi emballage-10 pulje skimmer sokker.Når de er snavsede, skal du skylle med rent gummi slange og genbrug eller bortskaf (hvis den er kraftigt forurenet).Hver 4-8 uger, nye sokker er udskiftet.Du må ikke anvende og opløsning af klor tablet i din kurv. (sokker vil svække)

Specifikationer:

Navn: Swimmingpool Skimmer Sokker

Materiale: stærk elastisk superfin nylon mesh

Farve: hvid

Størrelse: ca 13 * 22cm

Packing Liste:

A: 1 Stykke Skimmer Sokker

B: 10 Stykker Skimmer Sokker

C: 20 Stykker Skimmer Sokker

D: 30 Stykker af Skimmer Sokker

Bemærkninger:

1. Du skal ændre eller rense pulje skimmer sokker hver 4 uger.

2. Brug ikke når at opløse klor tabletter i kurven, da det ellers vil korrodere de sokker.

3. Bortset fra kurven.

Til vores Brasilianske venner:

Brasilien Indlæg er midlertidigt meddelte, at det vil opkræve ca $3.50 per ordre til, at alle internationale pakker August 27 (lokal tid).Dette gebyr betales af køber efter self-erklæring, som vil blive refunderet, hvis der ikke er betalt.Hvis du ikke kan acceptere en $3.5 told gebyr, skal du ikke placere en ordre.

For mere information, se venligst linket nedenfor, mange tak for din forståelse!

Køber læsning

1. Om betaling

Vi understøtter følgende betalingsmetoder:

2. Om levering

A. Shipping&Aflevering

Vi vil benytte forskellige kanaler efter karakteristika af gods transport.Det kan nå ud til mere end 200 lande og regioner.Vi lover, at alle ordrer vil blive udstedt inden for fire dage.Da sporing tid af forskellige kanaler, der vil være anderledes, postpakker som regel 1-4 dage for international ekspres levering, og hvis der er trængsel, tracking oplysninger om tid vil blive udvidet.

A. Om told og told

Postpakker generelt ikke generere takster, men toldregler i forskellige lande har forskellige fortoldning gange.Bedes du spore oplysninger i tid og kontakte det lokale postkontor, hvis det er nødvendigt.Hurtig levering normalt genererer told.Forstå venligst den lokale told skat standarder for at undgå told-problemer, der forårsager de produkter, der returneres eller destrueres.Hvis det er nødvendigt, bedes du kontakte din lokale fortoldning virksomhed eller bringe information til de lokale fortoldning.Endelig vil jeg ønsker dig en glad shopping, mange tak for din støtte.

3.Tilbagebetaling&Politik

På grund af den internationale transport, omkostninger og tid omkostninger er forholdsvis store, så vi lægger stor vægt på, at kvaliteten af de produkter.Vi vil nøje kontrollere, hvis du modtager en beskadiget vare, bedes du kontakte os.Til din fordel, skal du sørge for at tjekke pakken før du underskriver og sender billedet til os.Vi vil gennemgå produktet i henhold til de specifikke forhold for produktet for at hjælpe dig med at løse dette problem, vil du have mulighed for at nyde flere rabatter.Hvis du ønsker at erstatte eller returnere produktet uden nogen skade på produktet, er det kun retur forsendelsesomkostninger vil blive opkrævet, og vi vil sende dig et nyt produkt ved modtagelsen af produktet.Tak for din støtte og forståelse.

4. Farve forskel:

På grund af forskellene mellem de forskellige skærme, er det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve af projektet.Scheler returret: Købere kan returnere varen inden for 7 dage fra modtagelse af varen.I løbet af denne tid, hvis der ikke er kvalitet i arbejdet problem, vil sælger ikke acceptere tilbagevenden.

5.Feedback

Hvis du er tilfreds, kan du give os en 5-stjernet rating, dette vil være vores største opmuntring og skabe en bedre service for dig.Hver indsats er bare for at give dig en bedre følelse, sammen med oprigtighed.mange tak

Jeg håber, at mine venner kan finde ud af, hvad du har brug for her.

Hvis du har nogle behov, er du velkommen til at kontakte mig.

Bedste ønsker til dig

pool tilbehør fuente, zhenbao robot, filter sok, accessory pool, pool cleaner palo, skimmer, pool skimmer baskets, desinfektionsmiddel røg maskine, akvarium skimmer, pool skimmer surface