Skulder Skinne med trykpude Neopren Skulder Støtte Skulder Smerter Ice Pack Skulder Trykhylster

kr65.90

-9 %

kr73.21

Ny vare

På lager

Model-Nummer JS00094
Oprindelse KN(Oprindelse)
Alder Voksen
Materiale Neopren

Anatomi:

Skulderen består af tre knogler: din overarmen (humerus), dit skulderblad (scapula), og din kravebenet (kravebenet).

Lederen af din overarmen passer ind i en afrundet stikket i din skulder klinger.Dette stik kaldes glenoid.En kombination af muskler og sener, der holder din arm ben centreret i din skulder stik.Disse væv er kaldet rotator cuff.De dækker hovedet af din overarmen og vedhæfte den til din skulder klinger.

Den Ultimative Købere Guide til Skulder Seler

En skulder tandbøjle er en slynge-lignende enhed, der er designet til at støtte og styrke din skulder.Skulder seler er ikke for dag-til-dag brug, men snarere for personer, der har oplevet en skulder skade.

En skulder bandage kan bruges til at helbrede din skulder hurtigt og undgå sådanne skader.I modsætning til en grundlæggende slynge, skulder seler give stærkere, mere pålidelig support.

Som din rehab skrider frem, en skulder bandage kan anvendes til at øge "proprioception"—din mening om, hvordan din krop er placeret.

hals tandbøjle for børn, knæ bandage for menisk skade, skulder støtte, pad shoulder, højt tryk byd, tilbage bandage for mænd, Beskytte Skulder, peq 15 trykpude, tandbøjle skulder støtte, tryk pad-diy