Moderne 3D-Stereoskopisk Stribet Non woven Tapet Til stuen, Soveværelset TV Baggrund Wall Decor Væggen Papir Ruller Sølv Grå

kr195.86

-17 %

kr238.85

Ny vare

På lager

Type Tekstil-Wallpapers
Mærke jiadou
Oprindelse KN(Oprindelse)
Tillægsgebyr Enhed Usd/Rulle
Funktion Varmeisolering
Overflade Behandling Præget
Stil Moderne
Tekstil-Tapet Materiale Flocking
Bruger Kids' Værelse
Model-Nummer WP989
mønster Strip
Materiale Træ fiber tapet
Brug Underholdning

Varenr.: WP989

Materiale: Ikke-vævet strømmer tapet

Produkt Størrelse: 0,53 m(W)*10m(L)=5.3 Kvadratmeter/Set/rulle

Imperial størrelse: 32.8 ft *1.738 ft = 57.05 Kvadratmeter

Farve: Sølv-Grå(WP989 EN) .Brun(WP989 B), Cremet-hvide(WP989 C) .Beige(WP989 D)

Stil: Moderne simpel stil

Vægt: 1,5 kg/Rulle/Sæt

Når du køber mere end 2 ruller, I mange af de lande, Vi kunne tilbyde dig gratis fragt med DHL eller Fedex.TNT.UPS.Aramex

Bemærk:

1. Når du laver ordren, kan du bemærkning din favorit produkt farve under den orden, ellers vil vi sende farven på tilfældigt.

2. Der er ikke nogen lim eller indsæt pulver på bagsiden af Tapet, Det er ikke selvklæbende tapet.Bemærk forberede lim eller indsæt pulver forud for udstationering tapet.

3. Kunder fra Brasilien ville gerne sende med express, Bedes du give mig din CPF eller CNPJ Nr.nedenfor ordren!

Silver Grey (WP989 A)

Brun (WP989 B)

Cremet-hvid (WP989 C)

Beige (WP989 D)

Vejledning

1.Være sikker på, at du har den korrekte lim pasta til jobbet.Nogle papirer, såsom vinyl bakkes eller let, kræver et bestemt sæt ind.

2. Blande tapetklister, der leveres som et pulver i et separat spand, før du hælder det i spanden eller rulle bakke du vil bruge til de job.Rør godt med en omrøring stick til at fjerne alle de klumper, men ikke så godt, at du lægger en masse luft ind i blandingen.

3.Hæld flydende lim direkte i en spand eller rulle bakken.

4.Læg en strimmel tapet - der allerede er skåret til i størrelse, mønster side ned - en lang, flad, tør tabellen (den tabel vil ikke blive tør for lang).Lad den ene ende af papiret flop over kanten af bordet.

5.Bruge en pasta, pensel eller malerulle til at anvende pasta til halvdelen af det papir, der er stadig fladt på bordet, og sørg for at dække hver en tomme.

6.Fold den del, du lige har indsat over på sig selv, og lad den tørre del af papiret på bordet.Påfør pastaen.

7.Fold det næste afsnit på sig selv, så fold de to halvdele mod hinanden, være meget omhyggelig med ikke at krølle papiret.Denne proces kaldes 'booking.' Reservation holder papiret fugtigt, pasta fra drible på gulvet og klistret overflade ren.

8.Sæt papiret til side på en ren stedet for ikke mere end 5 minutter, før du hænger det.

9.Være en ren freak: Så snart hver strimmel tapet er booket, og der er afsat, brug en ren våd svamp til at rengøre bordet - men ikke gider at tørre overfladen.Dette gælder også, hvis du vil indsætte flere stykker før man hænger dem, du ønsker at få limen af bordet, før den er tørret.

dimensionelle stribet tapet, tekstil væg papir ruller, 3d wallpap, wallpap, walpap, spil tapet, italiensk papir, tapeter home decor land, tilbehør dekoration moderne hus, baby badekar bloom