36pcs Bil Universal Bush Bærende Fjernelse Indsættelse Værktøjer Set Tryk på Træk Ærme Kit Husstand Reparation Værktøjer

kr484.76

-45 %

kr881.39

Ny vare

På lager

Model-Nummer Bærende Værktøjer Til Fjernelse Af
Mærke WALFRONT
Oprindelse KN(Oprindelse)
Type Kombination
DIY-Forsyninger Metalbearbejdning
Pakke Boks
Anvendelse Bil reparation værktøj

36pcs Bil Universal Bush Bærende Fjernelse Indsættelse Værktøjer Set Tryk på Træk Ærme Kit

Funktion:

Denne universal skal du trykke på og trække ærmet værktøj, der er designet til at udvinde og tegning i bøsninger, lejer, pakninger osv.Den er ideel til lydløse lejer, hydro lejer, bøsninger, kuglelejer, lad det simre ringe, osv.Dette værktøj, der kan være alment brugt til biler, lastbiler og forskellige typer af tunge maskiner.Det er en uundværlig workshop værktøj for fagfolk og DIY mekanikere.Forskellige størrelser og specifikationer opfylder dine forskelligartede behov.

Specifikation:

Materiale: Kulstof Stål

Farve: Som Billede Viser,

20 x Ærme Indvendig diameter: 34,36,38,40,42,44,46,48,50,54,56,58,60,62,64,66,68,70 & 72 mm, 2 mm-trin

Uden Ærmer diameter: 44,46,48,50,52,54,56,58,60,62,64,66,68,70,72,74,76,78,80,82 & 84 mm 2 mm-trin

4 x Trække Stænger: M10, M12, M14 & M16

8 x Stak bolt: M10, M12, M14 & M16

Diske:

Disc 1 til 34, 42, 50, 58, 66 mm ærmer

Disc 2 til 36, 44, 52, 60, 68 mm ærmer

Disc 3 til 38, 46, 54, 62, 70 mm ærmer

Disc 4 for 40, 48, 56, 64, 72 mm ærmer

Pakke Liste:

20 * Tryk På Ærmer

4 * Trække Stænger

8 * Stak bolt

4 * Diske

Bemærk:

1. Bemærk, at 1-3cm fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra de rigtige objekt.Vær den eneste ene som standard.

OM FEEDBACK: 1. Hvis du er tilfreds med vores produkter, Pls give os 5 Stjerner

2. Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.

3. Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

4. Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

BETALING:

1. Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2. Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling.

3. Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

OM FORSENDELSE:

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi leverer til mere bekræftet for adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske element og er for din reference .

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

RETURNERING OG TILBAGEBETALING:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i emballagen og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i den tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Slapshots.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

tryk på machin, side fræsning af værktøj, side af, styring bærende værktøj, auto kit værktøj, lastbil reparation værktøjer, kit reparation, aragorn, værktøjskasser, mac værktøj sæt