JIANIW Faux Linned Solid Farve mørklægningsgardiner Vindue Behandling Drapere Square Stil Gardiner Persienner til Soveværelse Stue

kr41.76

-46 %

kr77.39

Ny vare

På lager

Vask Maskine Afvaskelige
Navn Solid Mørklægningsgardiner
oprindelsessted Zhejiang,Kina
Stil Europa
Installation Type Loft Installation
Materiale 100% Polyester
Bruger Kontor
Anbefaler 2pc Gardin for Et Vindue Bedre
Behandling metoder Stang Lomme,grommet,Blyant Læg,Kroge
Skygge Sats 80%-85%
Gældende Vindue Type Fladskærms-Vindue
Technics Vævet
Type Gardin
Behandling Tilbehør Omkostninger I prisen
IKKE Inkluderet Kvast/Tieback/Perler
Format Reb
Mærke JIANIW
Edge Behandling Hemming
Funktion Høj Skygge(70%-90%)
Model-Nummer MON012
Åbning og Lukning Metode Venstre og Højre Biparting Åben
mønster Solid
Mønster Type Solid
Beliggenhed Vindue
Bemærk prisen for 1 stk
Skat Købers Ansvar

1. Bemærk: Prisen er for 1 stykke gardin 2. Størrelse: Hvis du ønsker at ændre længde, kan du efterlade en besked, enhver længde Mindre end 270cm,t han prisen er den samme Acceptere Custom ( hvis du ikke kan finde den størrelse, du ønsker, pls velkommen til at kontakte os.) 3. Tips: For at rette fylde, paneler skal måle 2-3 gange bredden på dit vindue 4 .Tillad lille afvigelse ( 1-3cm ) på grund af hemming 5. Alle elementer er for rigtige optagelse.Der er imidlertid forskellige skærme og anden lysstyrke kan forårsage farver til at variere en smule, 1 stk gardin Pakken indeholdt: i prisen: Kroge ( Kroge Top: 4 kroge pre meter ; Blyant Læg: 10 kroge pre meter ) Ikke Inkluderet i prisen : Tassel/Tieback/Perler

Betaling

100% betaling før levering, venligst sørg for at du har forladt den fuldstændig korrekte oplysninger, skal omfatte fulde navn, adresse, postnummer, telefonnummer, vil varerne blive afsendt til den adresse, som du har tilbage i orden, og "P. O. box" er ikke tilladt i adressen.Vi foretrækker betaling via ESCROW, som er en sikkerhed måde for dig.Hvis du ønsker at betale på andre måder, bedes du kontakte os.Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren, herunder shipping gebyr (undtagen til gratis fragt).

Forsendelse

Vi vil sende varer inden for 7 dage, når din betaling er gennemført.

Feedback Vores mål er 100% positiv feedback og 100% kundetilfredshed.Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Hvis du ikke er tilfreds med de varer, du har bestilt, bedes du kontakte os inden de forlader negativ feedback.Vi kan arbejde sammen om at løse en eventuel tvist.

Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

1.Hvordan til at vaske gardinet?

Da tæppet kan blive klemt i transit, så det vil ikke være meget glat, som på billedet.Når du modtager den, skal du sprøjte lidt vand på tæppet, så plads i skyggen til tørre.Hvis du har et strygejern, at det vil blive bedre.Maskine vask er til rådighed, men vi foreslår, at tøjrens.Bemærk vask adskilt fra andre stoffer.Ikke blegemiddel og mellemstore strygejern 160 grader.

2.Hvordan kan vi levere varen?

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren, herunder forsendelse gratis.Vi vil sende varer inden for 7 dage, når din betaling er gennemført.

For mere end $150.00,skib af EMS eller DHL.Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

3.Ikke modtaget varer eller nogle problemer?

Kontakt os for en delvis /fuld refusion efter bekræfte problemet hinanden.

4.Feedback.

Hvis du ikke er tilfreds med de varer, du har bestilt, bedes du kontakte os inden de forlader negativ feedback.Vi kan arbejde sammen om at løse en eventuel tvist.

Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

5.Kontakte Os.

Du kan kontakte os ved at efterlade en besked på Slapshots.dk eller sende os en mail, vi besvarer mail inden for 24 timer.Vi vil være glade for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, er du velkommen til at kontakte os.

mørklægning, blad skygge, uaz blinds, cortina roller, gardin stof, lilla forhæng guld, blinde vindue, hør gardin tyl, dør gardiner, mørklægningsgardiner