Ny Stil Kosmetik Set Toy Gøre Op Kits Søde Play House Børn Gave Sikkert Ikke Giftige For Piger Dressing Kosmetiske Gaveæske

kr75.24

-29 %

kr107.48

Ny vare

På lager

Type2 Ikke-irriterende Søde Eyeshadow Blush
Type3 til Børn over 4 År Gammel
Type Børn, der er Make-up Toy
Drop shipping Støtte
type1 Piger Sikker Foregive Spille Toy
Model-Nummer -
Certificering Kina er certificeret (3C)
Advarsel -

Beskrivelser:

ABS Materialer af Høj kvalitet: Lavet af ABS høj kvalitet og miljøvenlige råvarer, foregive, at spille toy er mild og har en sikker avancerede farve-matching.

Fugtgivende og Lysning: at Anvende et lag af læbepomade uden at såre den udstråling af lip hud vil ikke kun sikre en bedre beskyttelse af læber, men også gøre læbestift farve mere synlige.Anvende jævnt fra indersiden til ydersiden af den øvre og nedre læber.Læberne er let tørres af med et håndklæde og hurtigt løsladt, således at huden på læberne er tæt lukket og falmer ikke.

Drømmende Søde Eyeshadow: Den eyeshadow er lyse og iøjnefaldende med den milde formel.Dyp en passende mængde af eyeshadow med en eyeshadow brush.Luk øjnene, og forsigtigt børste fra det inderste hjørne til det ydre hjørne, og så den skinnende elektrisk øjet kan blive præsenteret.

Mild og Ikke-irriterende Blush: Den friske og naturlige røde farve holder prinsesse-lignende smil, forsigtigt børste det smilende muskel i ansigtet med en blush brush for at skabe den naturlige rødme og forbedre teint.

Specifikationer:

Emballage materiale: plastik

Pakke størrelse: 40 * 4 * 28cm/15.75*1.57*11.02 i

Egnet alder: over 4 år gammel

Holdbarhed: 3 år

Packing Liste:

1 Sæt Foregive Spille Toy

giftig, små piger legetøj, kaptajn pige legetøj, kid fyldes op, land dukke, frosne makeup sæt, minni pige legetøj, følte mad, frosne søm, kid makeup