Professionel Bordtennis Uddannelse Robot PVC Universal Stangen Fast Hurtig Rebound Ping Pong Bold Klip Tanle Tennis-Træning Af

kr72.78

-31 %

kr105.51

Ny vare

På lager

Type Andre
Oprindelse KN(Oprindelse)

Professionel Bordtennis Uddannelse Robot PVC Universal Stangen Fast Hurtig Rebound Ping Pong Bold Klip Tanle Tennis Træning Værktøjer

Funktioner: Du kan vedhæfte robot til kanten af bordet og gøre remote desktop øvelser.Den særlige Ping Pong: viser hit-rate og grad af rotation.Tilslutning aksel: sammenhæng i bolden bane.Buffer foråret: at ramme bolden hurtigt rebound for at sikre kontinuitet.Base: fast position til at opfylde forskellige krav i praksis.

Specifikation:

Materiale: PVC - + universal rod

Farve: som vist på billedet

Størrelse: klip, tykkelse 5,5 cm / 2.2 i; længde-47cm / 18.5 i

Vægt: Ca. 200g

Anvendelse og Funktion: At hjælpe praktiserende læger med at forbedre nøjagtigheden af selvdisciplin, for at undgå at tørre følelse af ubevæbnede tid til uddannelse, og Det kan meget forkortet uddannelse proces atlet stereotyper ramme handlinger.Især god fo r forhånden og baghånden strøg bolden "dynamisk stereotyp" uddannelse.For at hjælpe begyndere master rotation af bolde resulteret med slag på forskellige dele og retninger.Til at hjælpe med at gøre omfattende uddannelsesplan angribe og fod trin bevægelse ved at løse flere robotter på de forskellige punkter i tabellen.

Pakke Liste:

1 x Træning Robot

Du Kan få brug for dette Klik Nedenfor for at Få Rabat:

Om betaling:

Vi understøtter følgende betalingsmetoder.Alle betalinger foretaget på Slapshots.dk behandles af Alipay.

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse:

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi leverer til mere bekræftet for adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske element og er for din reference .

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for pligt, at køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Tilbagebetaling:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Slapshots.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om feedback:

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

mesh tennis robot, robo bordtennis, pro tennis træning, li ning tennis, stiga bordtennis net, bestyrelsen bordtennis, mesas bordtennis, billard spil stick, ping pong bold, ping pong robot