Bærbare tegnefilm baby bad, non-slip madras badekar nyfødte sikkerhed badeværelse pude folde madras baby badekar forsyninger

kr98.64

-14 %

kr116.02

Ny vare

På lager

Oprindelse KN(Oprindelse)
Feature1 baby badekar
Materiale tela
Rango de edad 10-12 måneder
Størrelse 75 *88cm
Mønster Type Dibujos animados
Tipo Bahera
Funktion 3 Tegnefilm dyr bøtter
Indslag 2 Baby shower pude
Aldersgruppe 7-9M
Model-Nummer Meiyahara

Parametre (ca.):

Stof: polyester fiber + flydende krystal + sand

Relleno: Polyolone partridge

Størrelse: Tjek billedet

Velegnet til: mere end 0 år

Egenskaber:

Det er velegnet til nyfødte på 0 til 6 måneder eller yngre babyer.Brug badeværelse bed struktur for at forhindre børn fra at falde i vandet.Blødt materiale, der forhindrer et barns hoved fra at ramme sengen.

Babyer 3-12 måneder gamle, er ikke bange for at blive slået, Når de tager et bad, børn drukne, og de gør hvad de vil.Han har en pude i bomuld og en stribe design.

Produkt Liste:

En milt taske til baby (ikke inkluderet)

NOTA: Størrelse: på Grund af manuelle målinger, der kan være en forskel på 1-3 centimeter.Alle målinger er foretaget i centimeter.Overveje at 1 cm = 0.39 tommer og 1 inch = 2.54 cm.Farve: på Grund af forskellene mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve af artiklen.Garantizamos stilen er den samme som vist på billedet.

bambus fiber pude, tub, fold baby badekar, bred sammenklappelige badekar voksen, babybadekar, badekar prop, badekar madras, babi badekar, ørestykket til tot, silikone kugler i penis